Feestdagen

December is begonnen en we kijken uit naar de feestdagen. De eerste is morgen al: Pakjesavond. Zelfs al vier je geen Sinterklaas, de meeste mensen hebben toch wat extra's in huis gehaald. Daarna komt de kerst eraan gevolgd door oud-en-nieuw. Allemaal dagen die in het teken staan van gezelligheid, feestjes en vooral eten en drinken.

Velen denken nu: Laat dat dieet maar even zitten. Ik heb geen zin om aan diëten te denken tijdens de feestdagen. Of ze stellen het uit om te beginnen.

ZO ZONDE!

Als je het SuperSlimDieet volgt dan weet je dat diëten geen straf is, maar een manier van gezond(er) leven, waarbij je gewicht verliest of op gewicht blijft. Je mag best de touwtjes tijdens de feestelijkheden even laten vieren, maar zorg voor genoeg balansdagen tussen de feestdagen in. Het SuperSlimDieet geeft je veel tips en ideeën om goed met de feestdagen om te gaan, zonder dat je weer terug naar af gaat.

Denk altijd dat gezelligheid en saamhorigheid niets te maken heeft met (veel) eten en drinken. Het gaat om de sfeer en het gezelschap!

Fijne feestdagen!

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Feestdagen

na de feestdagen

Feestdagen

Een balansdagje

Het leven van een (hobby) auteur

Dit zeggen de lezers