Workshop op de boerderij

Ik ben niet alleen auteur van een prachtig boek, ik ben in de eerste plaats mede-eigenaar van een geweldige vakantie boerderij :-) Op deze vakantie boerderij verhuren we drie hele gezellige, ruime en volledig ingerichte huisjes. Twee van de huisjes zijn gemaakt in het oude koetshuis met de aangrenzende stallen van de boerderij en het derde huisje is het vroegere woonhuis van de opzichter. De eigenaar van de boerderij woonde in Madrid en kwam alleen in de zomermaanden. Dan woonde hij met zijn gezin in een grotere villa aan de overkant van de weg.

De huisjes zijn stijlvol ingericht met antieke meubels, comfortabele banken en bedden en praktische keukens. Ze hebben alle drie een privé terras met prachtige uitzichten op de vallei. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en de historische steden Mérida, Cáceres, Guadalupe en Trujillo zijn makkelijk te bereiken.

Ook hebben wij veel aanloop van mensen die rondreizen met de camper. We hebben ruim vijf hectare grasland, met bomen en struiken en de camperplekken liggen her en der in het veld verspreidt.

Wij zien dus veel mensen komen en gaan. Iedere dinsdag en/of vrijdag (afhankelijk van de gasten) geef ik nu voor onze gasten een boekpresentatie tijdens de koffie. Het boek is binnenkort ook te koop bij ons op de boerderij.

Daarnaast bieden wij een arrangement aan waarbij je een week één van onze huisjes huurt gecombineerd met een vierdaagse workshop "Het SuperSlimDieet". Je krijgt het boek gratis als je je inschrijft voor de workshop. Tijdens de workshop leer je hoe je begint met het dieet, hoe je het volhoud en hou je het afrond. En allemaal volledig afgestemd op jou persoonlijke behoefte. Klik hier voor meer informatie.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Workshop op de boerderij

na de feestdagen

Feestdagen

Een balansdagje

Het leven van een (hobby) auteur

Dit zeggen de lezers