Verwachte verschijningsdatum

Het schiet nu echt op. De verwachte verschijningsdatum voor mijn eerste boek "Het SuperSlimDieet, Afgestemd op jouw persoonlijke behoefte" is 3 september 2021. Afgelopen week was het nogal druk. Ten eerste moest ik de deadline halen om het definitieve manuscript in te leveren bij de uitgever, Maar het schrijven van boeken is niet mijn hoofdbezigheid. Mijn dagelijkse bezigheden draaien om de vakantieboerderij van la Tierra Verde: Finca El Chorrillo. Finca betekent in de eerste plaats boerderij in het Spaans, maar het wordt vaak gebruikt voor ieder stuk land buiten de dorps- of stadsgrenzen. Onze finca is maar liefst vijf en een halve hectare groot. Op dit moment verhuren we drie vakantiehuisjes. Het plan is om uit te breiden met tien camperplaatsen. Het is echter bouwvak in Spanje en de drukste vakantiemaand van het jaar. De meeste gasten die we hebben blijven een midweek of een weekend. Het is dus een komen en gaan, met de daarbij behorende werkzaamheden van schoonmaken van de huisjes, maar ook het zwembad dient iedere dag gepoetst te worden. Maar ondanks alle drukte heb ik gelukkig ook tijd kunnen vinden voor het manuscript en is het netjes op tijd af gekomen. Nu naar de volgende stap: de vormgeving. Ik ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien.

Wil je op de hoogte blijven van het productie proces en de verschijning, volg dan deze blog door hieronder op de "volgen" knop te klikken.

Wil je de promotiemail ontvangen die Boekscout rondstuurt naar geïnteresseerden dan kun je je inschrijven door hieronder je naam en email adres te geven.

Wil je meer informatie over onze vakantieboerderij bezoek dan onze website http://www.vakantie-extremadura.nl/


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Verwachte verschijningsdatum

na de feestdagen

Feestdagen

Een balansdagje

Het leven van een (hobby) auteur

Dit zeggen de lezers