Welkom op deze blog

Mijn naam is Jantien Henriët.

Dit is een blog waarin ik je op de hoogte houd van mijn eerste boek "Het SuperSlimDieet, afgestemd op jouw persoonlijke behoefte".

Denk nu niet:'Pffff alweer een boek met een dieet'. Dit is niet zomaar een dieet en ook niet zomaar een dieetboek. Het is geen voorgeschreven dieet, maar een aanpassing in je huidige dagelijkse routine met als doel gewicht te verliezen en uiteindelijk je gezonde streefgewicht te kunnen behouden.

Geen moeilijke recepten en geen vreemde ingrediënten waar je niet aan gewend bent, maar je eigen normale eetpatroon met een aanpassing.

Ik heb dit boek geschreven voor mensen die al jaren lang bezig zijn met hun gewicht te corrigeren, maar toch iedere keer de afgevallen kilo's er weer bij krijgen. Met het SuperSlimDieet is daar minder kans op, omdat je je eetgedrag leert aan te passen. Uiteindelijk ben je in balans en kun je zonder erover na te denken deze balans behouden.

Hoe je dat doet laat ik je in het boek stap voor stap zien. Daarnaast geef ik je veel tips, adviezen, ideeën en recepten om het dieet vol te houden en vooral ook om het leuk te houden. Want daar gaat het uiteindelijk om: je goed en blij voelen met jezelf, je gewicht en je gezondheid.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Welkom op deze blog

na de feestdagen

Feestdagen

Een balansdagje

Het leven van een (hobby) auteur

Dit zeggen de lezers